ΕΛΛΑΔΑ

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 11.5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ – ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και δέκα χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου, εξαντλώντας τα περιθώρια καταδίκης του Ποινικού νόμου, αποφάσισε το δικαστήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Επιπλέον, επέβαλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για τη θανάτωση του ζώου.

Για τα πλημμελήματα επέβαλε φυλάκιση ενός έτους για την ψευδή κατάθεση και τρία χρόνια για την ψευδή καταγγελία στις αρχές και 3.500 ευρώ χρηματική ποινή.

Η εισαγγελέας πρότεινε συνολικά ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα του κατηγορούμενου να μην ληφθεί υπόψιν η κατάθεση της Ελ.Μυλωνοπούλου.

Αυτήν την ώρα οι συνήγοροι υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τοποθετούνται επί των ελαφρυντικών που ζητεί ο κατηγορούμενος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις από το 2023 – Ποιους αφορά

evosmos

Σάλος από ανακοίνωση του Προαστιακού Θεσσαλονίκης – Λάρισας ότι δεν γίνονται δεκτά αναπηρικά αμαξίδια και ποδήλατα!

evosmos

Το τάνκερ στην Κάρυστο: Για κίνδυνο να τιναχθεί το πλοίο στον αέρα, προειδοποιεί ο Πλοίαρχος

evosmos

Leave a Comment