ΕΛΛΑΔΑ

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΗΛΙΑ ΜΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ

Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 41 χρόνια κάθειρξη είναι η ποινή για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης στον Κολωνό.

Στη μητέρα το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών γεγονός που σημαίνει ότι σε λίγες ώρες θα είναι ελεύθερη. Στον επονομαζόμενο «Μιχάλη» επιβλήθηκε ποινή 12 ετών κάθειρξη για κάθε πράξη και συγκεκριμένα για τη μαστροπεία και την πορνογραφία της 12χρονης.

Νωρίτερα ομόφωνα απέρριψε την αναγνώριση ελαφρυντικών στον 55χρονο βασικό κατηγορούμενο το δικαστήριο ενώ επίσης δεν αναγνώρισε ελαφρυντικό στη μητέρα με πλειοψηφία 6-1. Ομόφωνα απέρριψε και την αναγνώριση ελαφρυντικών και στον «Μιχάλη». Στους υπόλοιπους 17 καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε «σύννομος βίος».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ΑΠΟΛΥΤΗ Φρίκη στα Χανιά: 50χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονο παιδί

evosmos

Επιμένει ο Κασσελάκης: «Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάνε να τον διαψεύσουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Κατέρρευσε οικονομικά, μένει σε 1 φτωχικό δωμάτιο: Σε άσχημη κατάσταση η Καίτη Φίνου, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

evosmos

Leave a Comment