ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Στα όριά τους δυνάμεις ασφαλείας και πολίτες λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

Βίντεο από την Ισπανία που ήρθε στη δημοσιότητα , δείχνει ξυλοδαρμό πολίτη που έσπασε την καραντίνα από αστυνομικούς. 

Αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, καθώς οι συγκρούσεις μεταξύ πολιτών και δυνάμεων ασφαλείας είναι συχνό φαινόμενο στα νότια της χώρας, αφού η παρατεταμένη περίοδος καραντίνας χωρίς ορατά αποτελέσματα έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στην κοινωνία.

Ο κορωνοϊός στην Ισπανία έχει πλήξει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού με αποτέλεσμα τα μέτρα να είναι πολύ αυστηρά.

Ένα παράδειγμα αποτελεί και ο μοτοσικλετιστής στο παρακάτω βίντεο, ο οποίος παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας και βγήκε εκτός εαυτού, μιας και πιάστηκε στα χε΄ρια με τους αστυνομικούς που τον πλησίασαν επιθετικά για έλεγχο.

Το αποτέλεσμα ήταν τα όργανα της τάξης να τον τραβήξουν και να τον πετάξουν στο έδαφος (μαζί με την μοτοσικλέτα του) και να τον ακινητοποιήσουν. Παρόλ’ αυτά, ο αναβάτης προσπάθησε πάλι να αντισταθεί χωρίς όμως επιτυχία.

Να σημειώσουμε ότι η Ισπανία βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, μιας και έχουν σημειωθεί περίπου 80.000 κρούσματα κορωνοϊού και 6.528 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς παρά τα «δρακόντια» μέτρα, κάτι που έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό των πολιτών. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υιοθέτησαν ετοιμοθάνατο κοριτσάκι και του έσωσαν τη ζωή!

evosmos

Του κόπηκε το γέλιο: Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του

evosmos

Ινδία: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αστυνομικό να πυροβολεί κατά λάθος γυναίκα στο κεφάλι

evosmos

Leave a Comment