ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Μία 20χρονη πέθανε από… τιραμισού – Είχε αλλεργία στο γάλα και της είπαν ότι είναι vegan

Μία κουταλιά τιραμισού απεδείχθη φονική για μία νεαρή κοπέλα, ηλικίας 20 ετών, στην Ιταλία.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε εστιατόριο του Μιλάνου στα τέλη του περυσινού Ιανουαρίου, αφού μία νεαρή γυναίκα «έχασε» τη ζωή της ύστερα από κατανάλωση ενός… τιραμισού. Το γλυκό που τής σέρβιραν, αν και βάσει καταλόγου πωλούνταν σαν vegan, τελικά είχε γάλα στα συστατικά του.

Η κοπέλα, μετά την κατανάλωση του γλυκίσματος, έπαθε αναφυλακτικό σοκ και πέθανε έπειτα από περίπου δέκα μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο San Raffaele.

Πλέον, οι δύο γυναίκες που διατηρούσαν το εργαστήριο το οποίο προμήθευε το εστιατόριο ερευνώνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σύμφωνα με την Corriere della Sera.
Η 20χρονη μαζί με τη φίλη της είχαν μπερδέψει τα μενού των vegan τροφίμων με αυτά που περιείχαν γάλα. Στη συνέχεια, ωστόσο, υποστηρίχθηκε πως έγινε μπέρδεμα στο εργαστήριο του γλυκίσματος, με συνέπεια να αναμιχθούν vegan και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Με αυτά τα δεδομένα, οι ιδιοκτήτριες του εργαστηρίου, μία μητέρα με την κόρη της, ερευνώνται, πλέον, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, η Μπελισάριο, όταν παρήγγειλε το τιραμισού, έλεγξε την ετικέτα με τα συστατικά και ζήτησε περαιτέρω πληροφορίες λόγω της αλλεργίας της, όμως, την καθησύχασαν από το εστιατόριο και έτσι ξεκίνησε να το τρώει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στη δεύτερη κουταλιά ένιωσε αδιαθεσία και έτρεξε στην τουαλέτα για να κάνει εμετό. Στη συνέχεια, πήρε τα φάρμακα για το άσθμα και την κορτιζόνη που είχε πάντα μαζί της, αλλά λίγο αργότερα, έχασε τις αισθήσεις της. Και σε άλλα ποτήρια τιραμισού της ίδιας μάρκας εντοπίσθηκαν, επίσης, ίχνη πρωτεΐνης γάλακτος.

Επιπλέον, βρέθηκαν ίχνη αυγού στη μαγιονέζα του υποτιθέμενου vegan σάντουιτς που έφαγε η Άννα ως κύριο πιάτο στο ίδιο εστιατόριο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εμπρηστικές δηλώσεις Άγκυρας μετά το σόου της Αγίας Σοφίας: Να δουν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδωσαν σημασία στη σημαία μας

evosmos

Το κρυφό κωδικοποιημένο σημείωμα του 1888 που κρυβόταν μέσα σε ένα vintage φόρεμα

evosmos

Παρέμβαση Ισραήλ για το Oruc Reis: Πλήρης υποστήριξη στην Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment