LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνά Ωνάση – Η φώτο που πρόδωσε την σχέση

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που μιλούν για την Αθηνά Ωνάση και την προσωπική της ζωή, καθώς όπως φαίνεται μετά το διαζύγιο από τον Αλβάρο, είναι και πάλι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα πληροφορίες θέλουν την «χρυσή» κληρονόμο να χαμογελά ξανά στο πλευρό του Αλμπέρτο Ζόρζι, τον οποίο γνώρισε όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Κορνέτο Κ, καθώς πέρα από επιχειρηματίας, είναι και αθλητής ιππασίας.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλμπέρτο Ζόρζι, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εξόδους, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιώσει την μεταξύ τους σχέση. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν υπήρξαν φήμες πως η Αθηνά Ωνάση ήταν το τρίτο πρόσωπο, αλλά και η αιτία χωρισμού του Αλμπέρτο Ζόρζι με τη σύζυγό του, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι, κάτι που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της «χρυσής» κληρονόμου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλμπέρτο Ζόρζι μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι. Ο ίδιος ξεκίνησε να ασχολείται με την ιππασία από τα 18 του, ενώ σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΝΦΙΑ: Την Παρασκευή τα ειδοποιητήρια – Πρώτη και δεύτερη δόση μαζί στο τέλος Οκτωβρίου

evosmos

Βαρύ Πένθος στη Show Biz: Νεκρός ο τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός

evosmos

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – “ΦΩΤΙΑ”: “Με ένα απεχθές προεδρικό διάταγμα 1500 συνοριοφύλακες δεν έχουν κανένα δικαίωμα!”

evosmos

Leave a Comment