ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννης Καμαρινός: ..ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο επικεφαλής της παράταξης μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” Γιάννης Καμαρινός, με αφορμή την επαναλειτουργία της αγοράς και των επιχειρήσεων, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, συναντήθηκε με πολλούς καταστηματάρχες σε όλο τον δήμο μας και μίλησε με ιδιοκτήτες και συνεργάτες τους.
Με άμεση επαφή και όχι μόνο με ευχολόγια, απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι πρώτο μέλημα της παράταξης μας είναι η επαφή με τους πολίτες, η ενημέρωση για τα προβλήματα τους και η δρομολόγηση της επίλυσης τους με τον καλύτερο τρόπο.
Στηρίζουμε την αγορά του δήμου μας, στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους. Ως αυριανή δημοτική αρχή με ουσιαστικές αποφάσεις θα βοηθήσουμε κάθε ζωντανό κύτταρο ανάπτυξης του δήμους μας να διατηρηθεί και να αναπτυχθεί για το καλό όλης της κοινωνίας μας!!
Το είπαμε και θα το κάνουμε!!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ

..ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο επικεφαλής της παράταξης μας “Ξεκινάμε από…

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Καμαρινός στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

evosmos

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ

evosmos

Μεγάλη πυρκαγιά στη Συμμαχική οδό κοντά στα Διαβατά

evosmos

Leave a Comment