ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννης Καμαρινός: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την ευημερία των πολιτών του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Μέσα σε ένα περιβάλλον δημοκρατίας, αξιοκρατίας και ισονομίας όλοι οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι μας, με γνώσεις, εμπειρία και τόλμη, θα αγωνιστούμε για να προασπίσουμε τα συμφέροντα όλων των δημοτών μας χωρίς διακρίσεις.
Στα πλαίσια αυτά, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της παράταξης μας πρότεινε προς την διοίκηση, την ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ από δημοτικά τέλη, από τέλη τραπεζοκαθισμάτων και από τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων του δήμου μας που πλήττονται βάναυσα από την πανδημία του covid-19. Περιμένουμε την απόφαση της δημοτικής αρχής.
Η θέση μας αυτή είναι αδιαπραγμάτευτη και θα την ακολουθούμε όποτε υπάρχει κρίση και στο μέλλον, ως δημοτική αρχή αυτού του τόπου.
Όλοι μαζί θα νικήσουμε!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Γιάννης ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ouV SWVNIHEE Δήμος ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ikamarinospolitic ioanniskamarinos ikamarinospolitic@gmail.com"

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ: ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

evosmos

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ένταξη του ΚΕΠ Ελευθερίου Κορδελιού στο πρόγραμμα My Kep live – Εξυπηρέτηση πολιτών με βιντεοκλήση

evosmos

Στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

evosmos

Leave a Comment