ΕΛΛΑΔΑ

«Κάνε Θεέ μου το θαύμα σου»: Έγινε η μεταμόσχευση, δίνει μεγάλη μάχη για 3η φορά

Ο μικρός Λούκας Σταύρου παλεύει για τρίτη φορά με την λευχαιμία και έκανε χθες τη μεταμόσχευσή του. Όλοι προσεύχονται το μικρό αγγελούδι να τα καταφέρει και να βγει νικητής και από αυτή τη μάχη.
Έγινε η μεταμόσχευση στον μικρό Λούκα που δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του

Πιο συγκεκριμένα, την είδηση δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook ο πατέρας του κύριος Ανδρέας με τη σύζυγο του κυρία Γεωργία.
«SOS. Καλημέρα. Σήμερα θα γίνει η μεταμόσχευση στο Λουκά μου. Σας παρακαλώ πολύ χρειαζόμαστε της προσευχές σας (Σήμερα και για 2 βδομάδες). Όλοι μαζί θα μας ακούσει ο Θεός. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε.


“Γιατί όλος αυτός ο πόνος στα μωρά. Καθημερινά μαθαίνουμε για περιπτώσεις η μία χειρότερη από την άλλη. Πόσο κρίμα. Πόσος πόνος. Κάνε Θεέ μου το θαύμα σου και κράτα υγείες τα μωρά μας τα μωρά του κόσμου όλου”, έγραψε ο μπαμπάς του μικρού Λουκά.
Συγκινεί ο μικρός Λούκας

«Γεια σας, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με βοήθησε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και θα επιστρέψω πίσω δυνατός», δήλωσε ο μικρός Λούκας πριν ξεκινήσει το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι του, συγκινώντας με το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έχετε αναρωτηθεί; – Τι σημαίνουν οι αριθμοί στην πιστωτική κάρτα;

evosmos

«Έπιασε το κεφάλι της, έβγαζε αίμα από τη μύτη» – Τι λέει συγγενής για τον θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο – Αντί για τα γενέθλια κάνουν ετοιμασίες για την κηδεία της

evosmos

Άρση Βαρών: Η απάντηση της Ομοσπονδίας στη συνέντευξη Τύπου της «Πρωτοβουλίας Διάσωσης»

evosmos

Leave a Comment