ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Ξαφνιάστηκαν όλοι, ούτε τα πιο κοντινά της πρόσωπα δεν ήξεραν για την εγχείρηση -Νέες αποκαλύψεις

Το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον ξάφνιασε άπαντες υποστηρίζει πηγή από το παλάτι στο people.

Αν και το παλάτι υποστήριξε ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη η ίδια πηγή λέει ότι δεν το ήξερε πραγματικά κανείς.

Σύμφωνα με το People, «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» με την 42χρονη Κέιτ πριν από τη νοσηλεία της στις 16 Ιανουαρίου, με πηγές να λένε ότι η είδηση «προκάλεσε έκπληξη» σε οικογενειακούς φίλους καθώς και σε άτομα που «εργάζονται στενά» με τη βασιλική οικογένεια.

Κέιτ Μίντλετον: Θα τα πάει εξαιρετικά

Την ίδια ώρα πηγές του παλατιού επίσης στο people ανεφεραν ότι όλοι πιστεύουν ότι θα τα πάει εξαιρετικά.

«Ακούγεται σοβαρό αυτό που της συνέβη με βάση το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για ανάρρωση. Αλλά είναι σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι. Και επίσης είναι μια γυμνασμένη νεαρή γυναίκα», λέει πηγή από το περιβάλλον του παλατιού. «Είμαι σίγουρη ότι θα επανέλθει».π

Πρώην ασθενής που έκανε εγχείρηση στην κοιλιά στην ίδια Κλινική του Λονδίνου υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια εκεί.

«Οι φυσικοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί, σε βοηθούν να αναρρώσεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Μετά από εγχείρηση στην κοιλιά, χρειάζεσαι πολλή υπομονή και είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή», υποστηρίζει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΣΕΙΣΜΟΣ” ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΜΑΚΡΟΝ – ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

evosmos

Αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας στα μικρά αυτοκίνητα, τέλος το τσάμπα για τα υβριδικά

evosmos

Αποπλέει ο τουρκικός Στόλος για ναυτικό αποκλεισμό της Σύρτης – Η Άγκυρα εμπλέκει για πρώτη φορά & αεροπορικές δυνάμεις

evosmos

Leave a Comment