ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: 18χρονος παρέσυρε διανομέα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε προσπαθώντας να διαφύγει και από το νησί

Τύχη βουνό είχε ένας διανομέας-κούριερ στην Κέρκυρα, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος Ιταλός τουρίστας. Μετά το τροχαίο, ο νεαρός τουρίστας έσπευσε να εξαφανιστεί από το σημείο του ατυχήματος.

Προσπαθούσε να προλάβει το πλοίο, ο νεαρός τουρίστας
Στο βίντεο της ΕΡΤ, φαίνεται το αυτοκίνητο του 18χρονου Ιταλού τουρίστα να κινείται με υψηλή ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει, όταν συγκρούεται με τη μηχανή του διανομέα, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό και την ανάγκη μεταφοράς στο νοσοκομείο.

Μετά τη σύγκρουση, ο 18χρονος ανέπτυξε ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και εξαφανίστηκε από το σημείο. Προσπάθησε να διαφύγει από το νησί παίρνοντας το πλοίο της γραμμής, όμως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο 18χρονος κατηγορείται για παράνομη προσπέραση, επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη θύματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Είναι που έχει μεταμεληθεί και έχει γίνει καλό παιδί με 7 φόνους στην πλάτη – «Ο Πάσσαρης ζει σαν Μαχαραγιάς στη φυλακή»

evosmos

Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ

evosmos

ΣΧΙΝΙΑΣ: ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΤΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΤΟ ΒΑΡΙΔΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ – ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ

evosmos

Leave a Comment