ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος

Τις τελευταίες ημέρες, ο ηθοποιός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό – Δείτε την ανάρτηση του γιου του στο Facebook
Έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος σε ηλικία 87 ετών.

Ο ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είχε εισαχθεί λόγω ουρολοίμωξης, η οποία τελικά, του προκάλεσε έντονο πυρετό.

Η κατάσταση της υγείας του συνεχώς επιδεινωνόταν, ενώ τα τελευταία 24ωρα δεν μπορούσε καν να σιτιστεί, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό του σύστημα να εξασθενήσει σημαντικά.

Η οικογένειά του πριν λίγες ημέρες είχε μοιραστεί με το κοινό του ηθοποιού μία ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Όπως περιέγραφαν, ο Ανέστης Βλάχος είχε καρδιακή ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να μην αιματώνονται σωστά και τα υπόλοιπα όργανα του σώματός του και τελικά, ο οργανισμός του να εξασθενήσει εντελώς.


Τελικά, έχασε την μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο γιος του, Ηρακλής με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ… ❤️ Αντίο μπαμπά… Καλό ταξίδι».

Ο ηθοποιός έχει αφήσει μεγάλη ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου, ως ο “κακός” των ταινιών. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου Σταυράκου στο ίδιο τμήμα με άλλους διακεκριμένους ηθοποιούς, όπως ο Κώστας Καζάκος. Ανάμεσα στις επιτυχίες του, ήταν η πρώτη ταινία, στην οποία συμμετείχε το 1956 «Το κορίτσι με τα μαύρα» και έπειτα «Ο Φόβος» του Κώστα Μανουσάκη. Έκτοτε, αναλάμβανε κυρίως δεύτερους ρόλους .

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Μαρία. Από τον προηγούμενο γάμο του με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ηρακλή.

Η τελευταία του συνέντευξη

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Διέψευσε τον… θανατό του ο Νίκος Μαστοράκης

evosmos

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Χαμός» στην παραλία Θεσσαλονίκης – Βγήκαν «χαλαρά» για… τρέξιμο με τον καφέ στο χέρι!

evosmos

Νέα πρόκληση από την Άγκυρα: Τώρα θέλει διάλογο και για την «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη!

evosmos

Leave a Comment