ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Ο καβγάς μεταξύ δύο αδερφών κατέληξε σε μαχαιρώματα

Νέα τροπή παίρνει το σοβαρό επεισόδιο το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Απριλίου 2024 στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, το οποίο είχε ως απολογισμό τον τραυματισμό ενός ατόμου από μαχαίρι και ελαφρύτερους τραυματισμούς ατόμων που ενεπλάκησαν στον καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αδέρφια διαπληκτίστηκαν στον χώρο του Νοσοκομείου για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, με τον έναν από τους δύο άντρες να τον υπερασπίζονται και οι φίλοι του οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο. Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο, με τον δράστη να μαχαιρώνει έναν εκ των φίλων του αδερφού του.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με πρώτη να καταφθάνει η Ομάδα ΔΙΑΣ η οποία ανέλαβε τα περαιτέρω από το σοβαρό περιστατικό, ενώ η ζωή του τραυματισμένου ατόμου από μαχαίρι δε βρίσκεται σε κίνδυνο.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Αστυνομική Αρχή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΝΑΝΕΩΣΗ,ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

evosmos

«Μουδιασμένο» το Λουτράκι από τον χαμό της 5χρονης – Τι είπε ο γιατρός του Κέντρου Υγείας για τις δραματικές στιγμές

evosmos

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. «μαϊμού» γιατροί – Διακινούσαν σκευάσματα μπότοξ και έκαναν παράνομες επεμβάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment