ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!! «Μπαμπά εσείς πώς με κάνατε;»: Τι απάντησε στον γιο του ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με αληθινές ιστορίες ανθρώπων, ενάντια στην προκατάληψη, σύμφωνα με τον στόχο του προγράμματος που διανύει την πέμπτη χρονιά της «ζωής» του.

Ανάμεσά τους και ο Φώτης Σεργουλόπουλος που μίλησε για την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει δημοσίως όσα είπε στον σύντροφό του, όταν του εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, μεγάλωσα με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”», είπε ο Φώτης Σεγουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησα με αγάπη μωρό μου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φρίκη στο Ηράκλειο: Αποπομπή του νοσοκομειακού γιατρού προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης

evosmos

Το Oruc Reis, η φρεγάτα Λήμνος και οι απειλές του Ερντογάν

evosmos

Βγάζει το ερευνητικό Barbaros η Άγκυρα: Εξέδωσε NAVTEX για έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ

evosmos

Leave a Comment