ΕΛΛΑΔΑ

Κακοποίηση χάσκι: Φύλλο και φτερό η περιοχή όπου βασανίστηκε ο Όλιβερ – Η μαρτυρία κατοίκου

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών μετά την άγρια κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου ζώου. Με το τμήμα Ανθρωποκτονιών να συμμετέχει στις εργασίες για τον εντοπισμό του δράστη, το protothema.gr φέρνει στο φως τη μαρτυρία γυναίκας, επιχειρηματία της περιοχής, όπου τελέστηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με την κάτοικο Αράχωβας, μία από τις ενεργές εθελόντριες φιλοζωϊκών δράσεων, δύο ψυχικά διαταραγμένα άτομα, το ένα εκ των οποίων μάλιστα έχει νοσηλευτεί, προβαίνουν σε συστηματική κακοποίηση ζώων.

Αποκαλύπτει ότι ο ένας, πιο μεγάλος σε ηλικία, είχε πετάξει γάτα μόλις έξι μηνών σε πλαστική σακούλα. Το δεύτερο άτομο, ηλικίας 20 ετών, πήγε να εγκατασταθεί στην Αραχωβα πριν από πέντε χρονια μαζί με την οικογένειά του διότι είχε βάλει φωτιά στο σπιτι όπου διέμεναν στο Σχηματάρι.

Από τότε που εγκαταστάθηκε στην Αράχωβα, υπήρχαν καταγγελίες ότι κακοποιούσε τα ζώα.

Την ίδια στιγμή το Ανθρωποκτονιών, που επισκέφτηκε το μαγαζί της γυναίκας επιχειρηματία, συνεχίζει πόρτα-πόρτα την έρευνα, ενώ ζητούν υλικό από κάμερες επιχειρησεων της περιοχής για να εξετάσουν τις κινήσεις από την αποτρόπαια πράξη.

Πάντως, σύμφωνα με την επιχειρηματία, που μίλησε στο protothema.gr, παρά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τον βασανισμό του Όλιβερ, την Παρασκευή κάποιοι έριξαν φόλες στη περιοχή Λιβάδι έξω από την Αραχωβα με αποτέλεσμα να πεθάνουν αδέσποτα σκυλιά.

Ιδιοκτήτης: Θέλω να βρεθεί το κτήνος, δεν θα με εκπλήξει αν αποδειχθεί ότι είναι συγγενικό πρόσωπο

Στο μεταξύ, σε νέες δηλώσεις προχώρησε την Παρασκευή ο ιδιοκτήτης του χάσκι, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές κι ενώ οι έρευνες για τον δράστη συνεχίζονται.

«Θέλω Δικαιοσύνη, να μάθω ποιος είναι. Να πιάσουμε αυτό το κτήνος» τόνισε στον Alpha ο ιδιοκτήτητης του Όλιβερ, ενώ συμπλήρωσε πως έχει κατηγορηθεί άδικα.

Υπογράμμισε, πάντως, ότι δεν θα τον εκπλήξει τίποτα, ούτε αν αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.
«Βγήκα να τον ψάξω με το αυτοκίνητο και ακόμα κι όταν κοιμήθηκα ξυπνούσα να δω αν γύρισε. Το πρωί όταν έφυγα για δουλειά είδα κάποια αίματα στην πόρτα μου, εκεί ανησύχησα πολύ» σημείωσε περιγράφοντας το χρονικό της τραγωδίας.

«Γύρισα στο σπίτι κι είδα ένα σκυλί σε σοκαριστική κατάσταση» τόνισε και είπε ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου για τις έρευνες: «Χαίρομαι που ήρθε το Ανθρωποκτονιών».

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου» πρόσθεσε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αττική Οδός: Κάμερες κατέγραψαν ασυνείδητο οδηγό – Κινούνταν ανάποδα στην είσοδο του κόμβου

evosmos

ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ;

evosmos

Φαίη Σκορδά: Νόσησε δύο φορές από Covid-19 αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη! – Τί είπε στην εκπομπή της

evosmos

Leave a Comment