ΕΛΛΑΔΑ

Καλά πήγε αυτό! Διαρρήκτης ξέχασε το τσαντάκι του στη βεράντα σπιτιού που μπήκε να κλέψει

Στην ταυτοποίηση ενός 31χρονου άνδρα, ο οποίος πριν από τέσσερις ημέρες επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαρρήξει κατοικία στη Λάρισα, προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας, καθώς ο ύποπτος άφησε πίσω του το τσαντάκι του στη βεράντα του σπιτιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος του 31χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Απριλίου στη Λάρισα, όταν ο κατηγορούμενος φέρεται να προσπάθησε να παραβιάσει μπαλκονόπορτα κατοικίας, χωρίς τελικά να καταφέρει να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο. Κατά την παραμονή του στο μπαλκόνι, προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα, μεταξύ των οποίων καρέκλες και γλάστρες.

Στο σημείο εντοπίστηκε το τσαντάκι του 31χρονου, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, καθώς και τρία ναρκωτικά δισκία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣOΚ με Μίλτο Τεντόγλου: Οριστικά εκτός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος – Η ανακοίνωση του γιατρού

evosmos

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ – ΧΑΘΗΚΑΝ 8 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΦΑΡΑΓΓΙ

evosmos

Την υποψηφιότητά του για.. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος

evosmos

Leave a Comment