ΕΛΛΑΔΑ

Καλά… πήγε η μελέτη των Ολλανδών για την Θεσσαλία: Άδειαζαν την Λίμνη Κάρλα χωρίς δίχτυ για τα ψάρια – Στο βυθό του Παγασητικού τα εκατομμύρια του λαού

Εκ των υστέρων ξεκίνησαν οι εργασίες για να μην καταλήγουν τα ψάρια στον Παγασητικό ξεκίνησαν οι εργασίες στην Λίμνη Κάρλα. Την ίδια ώρα η μελέτη των Ολλανδών για την Θεσσαλία μετά την κακοκαιρία Daniel, για την οποία πληρώσαμε με απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη εκατομμύρια ευρώ για προτάσεις, πήγε περίπατο!

Σύμφωνα ρεπορτάζ του STAR, οι παράγοντες ήθελαν να αποστραγγίξουν την Λίμνη Κάρλα, δεν φρόντισαν ωστόσο να μην τους φύγουν τα ψάρια αφού δεν έβαλαν δίχτυ για να τα συγκρατεί. Κινητοποιήθηκαν και πάλι όλοι μόλις έγινε η καταστροφή.

Στις εκβολές του Παγασητικού τοποθετήθηκε κατόπιν εορτής προστατευτικό δίχτυ ενώ Περιφέρεια και υπουργείο υπέγραψαν την έναρξη(!) εργασιών αποκατάστασης των ζημιών από τον Daniel, ώστε να μπορούν με αντλίες να επιστρέφουν τα νερά στον ταμιευτήρα και να μην φεύγουν ανεξέλεγκτα στην θάλασσα.

Κενό γράμμα η έκθεση των Ολλανδών

Η έκθεση των Ολλανδών ειδικών έλεγε ότι πρέπει να αποσυρθούν επιπλέον αγροτικές εκτάσεις γύρω από την Κάρλα και να μην αυξηθεί η απορροή στον Παγασητικό.

Για να ξεκινήσουν τα έργα θα έπρεπε να προηγηθεί αποστράγγιση, την ώρα που δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα στις ορεινές περιοχές, φράγματα και αναχώματα, για να μην φτάνουν τόσα νερά στην λίμνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δημόσιος κίνδυνος! 32χρονη χωρίς δίπλωμα οδήγησης, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ – Μέσα στο αμάξι δύο ανήλικα παιδιά

evosmos

Τέμπη: Κάλεσαν τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας να παραλάβει το πτυχίο τής κόρης του

evosmos

Τράπεζα Πειραιώς: Συναγερμός για όσους έχουν λογαριασμό -Κίνδυνος από νέα απάτη

evosmos

Leave a Comment