LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Καλομοίρα: “Mετά τη Eurovision η ΕΡΤ ζήτησε να πληρώσω 800 ευρώ”

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη», αποκάλυψε η Καλομοίρα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2008 με το «Secret Combination», καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

«Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό, γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει», δηλώνει η Καλομοίρα.

«Όταν συμμετείχα στη Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στην κάμερα του ALPHA.

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δεν θα το ξεχάσω αυτό αλλά δε θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ», αποκαλύπτει για πρώτη φορά στη συνέχεια η Καλομοίρα. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Tα Ξαδέλφια μου με έλεγαν πίθηκο, ήταν πολύς ο πόνος… Ήμουν μία κορούδα 14 χρονών»

evosmos

Καθαρά Δευτέρα 2024: Πότε «πέφτει» φέτος – Όλα τα τριήμερα της χρονιάς

evosmos

Πάτρα: Το παρκάρισμα του «αιώνα» έκανε νεαρή οδηγός

evosmos

Leave a Comment