ΕΛΛΑΔΑ

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς! Θετικός στον κορωνοϊό ο τριπλά εμβολιασμένος Άρης Πορτοσάλτε: «Την πάτησα – Κυκλοφορούσα με τη μάσκα»

Εκτός πλατό του ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, καθώς έχει κορωνοϊό, παρά τον τριπλό εμβολιασμό του.
Ο Α.Πορτοσάλτε μίλησε στην εκπομπή για την περιπέτεια της υγείας του. «Την πάτησα» είπε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει σοβαρά συμπτώματα, παρά μόνο μπούκωμα και ελαφρύ βήχα.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανέφερε επίσης ότι μετά από ένα «γαργαλητό» που είχε στον λαιμό του και έπειτα από self test που διενήργησε, διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

«Απογοητεύεσαι. Είχα ένα γαργαλητό στον λαιμό» επεσήμανε, προσθέτοτας πως επίσης είχε και ένα πιάσιμο στο σώμα του.

«Κυκλοφορούσα με τη μάσκα, αλλά δεν ήμουν κλεισμένος μέσα» σημείωσε ακόμα, συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει από πού μπορεί να κόλλησε.

Ο ίδιος βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας

evosmos

Οι Τούρκοι «εγκλώβισαν» ηλεκτρονικά φρεγάτα του ΠΝ – Το ESM ανίχνευσε συχνότητες βολής (βίντεο)

evosmos

Κόμπλεξ ανωτερότητας: γιατί κάποιοι ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ συμπεριφέρονται με αλαζονεία

evosmos

Leave a Comment