ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Καλώς τα δεχθήκαμε! Η Σοφία, η «ρομποτίνα» τεχνητής νοημοσύνης ποζάρει στην Ακρόπολη

Στην ελληνική πρωτεύουσα βρέθηκε η Σοφία, το πιο διάσημο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης του κόσμου και φωτογραφήθηκε με φόντο την Ακρόπολη.

Η Σοφία, μιλά άπταιστα 20 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και ελληνικά, και θα λάβει μέρος στο πρώτο ελληνικό φεστιβάλ «The Greek Festival» που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Πρόκειται για ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που αναδεικνύει την ιστορία, τις παραδόσεις, τις γεύσεις και τα έθιμα του Δωδεκανήσου, με τη συμμετοχή πρεσβειών, ακαδημαϊκών, επιστημόνων, επιχειρηματιών κά.

Στις 8 Μαρτίου, στο Rodos Palace, η Σοφία θα παρουσιάσει την τελετή λήξης και το συνέδριο ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Από τις 10 Μαρτίου, θα παρευρεθεί στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Ναυπακτίας, στο Meet Sophia Conference, όπου θα έρθει σε επαφή με θρησκευτικούς εκπροσώπους από όλα τα θρησκεύματα και θα απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την τεχνητή νοημοσύνη και την ηθική. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Βανδάλισαν προτομές Μακεδονομάχων στην Έδεσσα – «Οργανωμένη επίθεση, έγινε σε δύο διαφορετικά σημεία που απέχουν 20 χλμ μεταξύ τους – Τι αναφέρει ο Δήμαρχος

evosmos

Δολοφονία 45χρονου στην Πιερία – Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες από τον δράστη: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην Αστυνομία»

evosmos

Μπούκαραν σε εταιρεία και πήραν μέχρι και την μπετονιέρα

evosmos

Leave a Comment