ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΗ ΗΤΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΕΡΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ασύλληπτο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τους επιβάτες λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη να κολυμπούν κυριολεκτικά μέσα στο νερό.
Το βίντεο, που ανέβασε η ομάδα Forecast Weather Greece, αποτυπώνει την αγωνία των επιβατών οι οποίοι με χιούμορ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό.
Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε είναι τραβηγμένες επί της οδού Μοναστηρίου και μπροστά από το ξενοδοχείο Capsis το μεσημέρι της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι η πυροσβεστική δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη 220 κλήσεις σε μισή ώρα, με τους πολίτες να καλούν για βοήθεια σχετικά με τις μεταφορές ατόμων αλλά και κοπές δέντρων που είχαν δημιουργήσει προβλήματα.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε και στους κεντρικούς δρόμους, και όπως αναφέρει το voria.gr στην οδό Λαγκαδά τα οχήματα αδυνατούσαν να προχωρήσουν.

Στην περιοχή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου όπως και στην οδό Παπαναστασίου πολλά δέντρα έπεσαν, με αποτέλεσμα να εντείνουν τα προβλήματα κυκλοφορίας.

Στην γέφυρα της Αγίων Πάντων εγκλωβίστηκαν οχήματα λόγω της πλημμύρας, ενώ αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν στην Καλαμαριά, με το ύψος του νερού να ανέρχεται έως και σε 40 εκατοστά από το οδόστρωμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δίκη Γιάννη Μακρή: Αθώος ο ένας κατηγορούμενος – «Καμία απόφαση δεν θα φέρει τον άντρα μου πίσω» δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα

evosmos

“ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ” – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ COCA-COLA ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΟΥΪΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

evosmos

Ελβετική εφημερίδα: «Οι Έλληνες έχουν γίνει ασπίδα άμυνας της ΕΕ κατά του Ερντογάν και της παράνομης μετανάστευσης»

evosmos

Leave a Comment