ΕΛΛΑΔΑ

“Καμαρώστε τον”! Aυτός είναι ο κύριος που θέλει να φοράμε μάσκες ακόμη και στον ύπνο μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Aυτός είναι ο κύριος που θέλει να φοράμε μάσκες και στον ύπνο μας – Καμαρώστε τις νέες του δηλώσεις

Παρακάτω θυμίζουμε τις πρόσφατες δηλώσεις του για την Θεία Κοινωνία μας

Τη θέση ότι η θεία κοινωνία, με τον τρόπο που ακολουθείται μέχρι σήμερα, ενισχύει την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού, εξέφρασε ο καθηγητής Μανώλης Δερμιτζάκης.

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα που λαμβάνονται, καθώς και στο ενδεχόμενο ενός νέου, γενικού lockdown, ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητας και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».

«Με κουτάλι μιας χρήσης ή με μεταλλικό… από το σπίτι»

Σε εκείνο το σημείο ο Μανώλης Δερμιτζάκης επισήμανε ότι σε περίπτωση συνέχισης της θείας κοινωνίας θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος, πιο ασφαλής τρόπος. Οπως εξήγησε, η θεία κοινωνία θα πρέπει να γίνεται με πλαστικό κουτάλι μιας χρήσης ή με μεταλλικό κουταλάκι που θα φέρνει κάθε πιστός μαζί του από το σπίτι του. Αυτή η μέθοδος, τόνισε, έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες χώρες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ! ΟΙ “ΠΑΓΙΔΕΣ” ΤΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΩΝ, ΟΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΚΡΥΦΟΙ” ΦΟΡΟΙ

evosmos

Αίρονται όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό – Μάσκα μόνο σε νοσοκομεία και γηροκομεία

evosmos

Περήφανη για την καταγωγή της η Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό»

evosmos

Leave a Comment