ΕΛΛΑΔΑ

“Καμπανάκι” από Αρναούτογλου: Ερχεται γερή ψυχρή κατεβασιά από τις 18 Σεπτεμβρίου

Μπορεί το προσεχές Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία να αναμένεται να είναι υψηλότερη από το φυσιολογικό, ωστόσο δεν θα λείψουν οι βροχές και οι καταιγίδες.

Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν και θα σημειωθεί μια ψυχρή «κατεβασιά», που θα ρίξει σημαντικά τον υδράργυρο. Οσον αφορά για το επόμενο διήμερο, ο παρουσιαστής του καιρού στην ΕΡΤ ανέφερε ότι στα δυτικά της χώρας ίσως υπάρξουν ορισμένες καταιγίδες το Σάββατο, ενώ το μεσημέρι προς απόγευμα μπορεί να σημειωθούν τοπικές μπόρες και στα ορεινά της Αττικής όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί κοντά στους 35 με 36 βαθμούς.

Βροχές ίσως δουν και περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ από τη Δευτέρα ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση και νέα άνοδος αναμένεται προς το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Σάκης Αρναούτογλου στους χάρτες του, από τις 18 Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να έρθει μία γερή «κατεβασιά» ψυχρού αέρα από τη βόρεια Ευρώπη, η οποία στις 19 με 20 του μήνα θα ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Λευτέρης Λαζάρου: «Η πρώην γυναίκα μου είναι σαν αδερφή μου, έχει βαφτίσει την κόρη μου»

evosmos

Αποκαλυπτική η Άννα Φόνσου: «Εγώ έδωσα 27.000 ευρώ για τον Γιώργο Μαρίνο. Ζει στη Γλυφάδα»

evosmos

Αυστηρότερα τα μέτρα για επισκέπτες από Βουλγαρία-Ρουμανία: Μόνο με αρνητικό τεστ η είσοδός τους

evosmos

Leave a Comment