LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Καρράς: Η σύζυγος και η κόρη του έδωσαν φαγητό και παιχνίδια σε 100 οικογένειες στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή

Το περασμένο Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του αείμνηστου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.
Το 9ήμερο μνημόσυνο του γνωστού τραγουδιστή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρουν ότι το μνημόσυνο έγινε το Σάββατο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας παρουσία της συζύγου, του αδελφού, αλλά και πολύ λίγων φίλων του γνωστού τραγουδιστή.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο, ενώ η σύζυγός του που είναι σε κακή κατάσταση αναχώρησε χθες το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη.

«Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του», υπογράμμισε.

Η σύζυγος και η κόρη του πήραν μια πρωτοβουλία και έδωσαν χρήματα σε ένα εστιατόριο της Αθήνας για να δώσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη, ενώ όσες οικογένειες είχαν παιδιά πήραν περισσότερα χρήματα έτσι ώστε να μπορέσουν οι γονείς τους να τους αγοράσουν παιχνίδια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο άνδρας που μαχαίρωσε μάγειρα για μια μερίδα… κοντοσούβλι

evosmos

Καστός: Το μικρότερο κατοικημένο νησί του Ιονίου

evosmos

Δημοσκόπηση: Στις 17 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

evosmos

Leave a Comment