LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κατάξανθη, με μακριά μαλλιά, ολόκληρη κοπέλα: Η Εύα Τσιμιτσέλη μεγάλωσε και ποζάρει με τον καλύτερό της φίλο

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη ψήλωσε πολύ, έγινε μια κούκλα και φωτογραφίζεται με τον καλύτερό της φίλο
Η Εύα Τσιμιτσέλη, κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα και συγκεκριμένα στον σκύλο της.
Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση της Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται η 10χρονη κόρη της ηθοποιού να περνάει τον χρόνο της με τον σκύλο της, φανερώνοντας πόσο φιλόζωη είναι.

Η αγάπη της Εύας Τσιμιτσέλη για τον σκύλο της

Κατάξανθη, με μακριά μαλλιά, ολόκληρη κοπέλα: Η Εύα Τσιμιτσέλη μεγάλωσε και ποζάρει με τον καλύτερό της φίλο

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός απαθανάτισε την κατάξανθη κόρη της με τον σκύλο τους και υπογράμμισε χιουμοριστικά πως οι δυο τους κάνουν “πρωινές συζητήσεις”.

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν αποκαλύφθηκε καμία ασχήμια»
Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε σήμερα (06/12) καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αναφέροντας πως είναι πολύ χαρούμενη που δεν αποκαλύφθηκε καμία ασχήμια μετά το πέρασμα των χρόνων. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη αποκάλυψη για την κόρη του αγαπημένου της.

Ειδικότερα, η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα χριστουγεννιάτικη ταινία που πρωταγωνιστεί «Κουραμπιέδες από χιόνι», την θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη Σαλλονίκη» που ξεκινά τον Ιανουάριο, αλλά και για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Βαθιά μέσα του προτιμά να είμαι χαρούμενη και να είμαι έξω και να κάνουμε ωραίες δουλειές, από το αν μπει ένα πλυντήριο πιο πριν ή πιο μετά. Καταλαβαίνω την ανάγκη καθαρών ρούχων, αλλά εντάξει», είπε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.
«Με τα χρόνια της σχέσης καταλαβαίνεις αν ταιριάζεις ή όχι. Πέφτουν οι μάσκες, γιατί τον πρώτο καιρό και να δεις τον άλλον να ξύνει το κεφάλι του ή να ροχαλίζει, μπορεί να πεις τι όμορφα που είναι όλα αυτά.

Πέφτουν οι μάσκες και μετά αποκαλύπτεται ή το μεγαλείο του άλλου ή η ασχήμια του άλλου. Νομίζω είναι αναπόφευκτο και είμαι πολύ χαρούμενη που δεν αποκαλύφθηκε καμία ασχήμια», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δεν «μάσησε» η Κατερίνα Γερονικολού: Το ποσό που ζήτησε από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να παίξει στην ταινία του (video)
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η Κατερίνα Γερονικολού η οποία μίλησε μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για το εάν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση.

«Σε αυτές τις δουλειές δεν μπορείς ποτέ να πεις πως θα κάτσω να δουλέψω πολύ ή λίγο. Τα πράγματα σε οδηγούν. Μπορεί να είσαι σε μία ένταση και από την άλλη να κάθεσαι και να λες “τώρα πού θα δουλέψω;”. Οπότε έχω μάθει να χαίρομαι με όλα. Φέτος τηλεόραση δεν χωράει. Ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη με τη Μιμή Ντενίση για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη», όπου επιτέλους θα πάει στην πόλη για την οποία μιλάει».

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», την οποία έχει σκηνοθετήσει και είναι και παραγωγός, ο αγαπημένος της Γιάννης Τσιμιτσέλης.
«Δεν έχει ξαναγίνει κάποια παιδική ταινία, όχι τουλάχιστον με την οικογενειακή θαλπωρή που έχει η δικιά μας ταινία. Κάνω τη δασκάλα και εάν με ρωτούσες τι άλλη δουλειά θα ήθελα να κάνω, θα σου έλεγα δασκάλα. Πήγαμε δύο φορές στην Ήπειρο για να κινηματογραφήσουμε την ταινία. Η ταινία θέλει να πει πως το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων είναι η αγάπη και την βρίσκεις παντού, μέσα από πολλά πρόσωπα. Πρωταγωνιστούν 4 υπέροχα παιδιά, 8 ετών. Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω μαζί με παιδιά. Με τον Σπύρο, που έπαιζε και στις ‘’Μέλισσες’’, έχουμε ξαναπαίξει μαζί και χαίρομαι πολύ. Δεν υπάρχει πειθαρχεία ούτε το ‘’1234 πείτε τα λόγια σας’’. Αυτή η έλλειψη πειθαρχίας όμως, σου σπάει λίγο του κώδικες. Είχαμε κλίμα Χριστουγέννων».

Σε σχέση με το πώς είναι να συνεργάζεται με τον σύντροφό της, είπε:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά μαζί με τον Γιάννη και πριν γίνουμε ζευγάρι, οπότε έχουμε κώδικες αλλά και κοινή αισθητική. Εννοείται πως διαφωνούμε κάθε μέρα αλλά χαίρομαι να δουλεύω μαζί του, μου δημιουργεί ασφάλεια. Έρχονται στο σπίτι τα θέματα της δουλειάς. Όταν μου είπε πως θα κάνει την ταινία του έλεγα “γιατί δεν κάθεσαι στα αυγά σου”. Για την αμοιβή μου του είπα “ό,τι θες εσύ”. Είναι ο άνθρωπός μου, ξέρει πού κινούμαι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηλιάνα Αραβή: Η καταγγελία της στο Σωματείο Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη

evosmos

Απίστευτο περιστατικό τραυματισμού στη Μονάδα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο

evosmos

«Όλα ήταν μια πλάκα, ένα παιχνίδι» – Οι καταθέσεις των συλληφθέντων, τα δύο βίντεο και οι νέες έρευνες

evosmos

Leave a Comment