ΕΛΛΑΔΑ

Κατά του Γιώργου Λιάγκα ο τράπερ Light: «Εμείς του περιθωρίου δεν έχουμε βιάσει κανέναν»

Με τον τρόπο που οι ψυχαγωγικές εκπομπές διαχειρίζονται το θέμα του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον παιδοβιαστή νεοδημοκράτη Ηλία Μίχο τα «έβαλε» ο Light.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο του διάσημου τράπερ μπήκε ο Γιώργος Λιάγκας και το «Πρωινό» του Ant1.
Ο Light δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του Instagram ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται ο Γιώργος Λιάγκας να λέει ότι η 12χρονη «άκουγε trap μουσική που προωθεί την πορνεία» ενώ συνεργάτιδα του χαρακτήρισε την trap μουσική, ως «μουσική περιθωρίου».

«Εμείς του περιθωρίου δεν έχουμε βιάσει κανέναν. Όλο κάτι μπάτσοι, κάτι ψάλτες, κάτι οικογενειάρχες, πολιτικοί και καλοί χριστιανοί πολίτες σαν και εσάς τσακώνουν κάθε μήνα να βιάζουν παιδάκια. Φτάνει με το πλυντήριο ρόμπες» έγραψε μεταξύ άλλων στα Instastories του ο Light.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης «βασίλισσας του καρναβαλιού», που βρέθηκε νεκρή με μαχαίρι στο στήθος! Σε άρση του απορρήτου στο κινητό της θα προχωρήσουν οι Αρχές! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: «Είμαστε παντοδύναμοι και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί» (φώτο)

evosmos

Επισκέψιμα σήμερα 25η Μαρτίου τρία πλοία του Στόλου στο λιμάνι του Πειραιά

evosmos

Leave a Comment