ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε η Μάρα Ζαχαρέα στο δελτίο ειδήσεων για την 8χρονη στο Κερατσίνι

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Μάρα Ζαχαρέα μετά την προβολή του βίντεο με την 8χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο από καγκελόπορτα σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι.

Η δημοσιογράφος κατέρρευσε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Star αδυνατώντας να προχωρήσει στο επόμενο θέμα.

«Με συγχωρείτε» είπε η παρουσιάστρια του Star δίνοντας τον λόγο στον Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος βρέθηκε δίπλα της στο πλατό για τα νεότερα στοιχεία γύρω από τον θάνατο του κοριτσιού στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι.

«Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω…» είπε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μάρα Ζαχαρέα.

«Ντροπή για την κοινωνία μας…. Να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ Θανάση. Θα πω μόνο ότι τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Ενδονοσοκομειακές εστίες, γάμοι και πάρτι δημιουργούν ντόμινο μολύνσεων

evosmos

Κύριος με «Κ« ο Κωνσταντίνος: «Ο γάμоς για εμένα είναι απαραίτητоς για τη δıαιώνιση του είδους»

evosmos

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια – «Αυτό είναι το παιδί μου», λέει ακουμπώντας ένα από τα καρφιά

evosmos

Leave a Comment