ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη και σύλληψη για «νταή» οδηγό χωρίς δίπλωμα στη Μυτιλήνη

Την ώρα που όλοι απολάμβαναν τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού τμήματος αγωνίζονταν να ακινητοποιήσουν έναν… «ζόρικο» Έλληνα που έσπασε το μπλόκο ελέγχων στο 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης– Καλλονής στη Λέσβο.

Αρχικά, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα κάνοντας και επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τον έλεγχο.

Μετά από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε αλλά και πάλι ο οδηγός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και όταν του πέρασαν χειροπέδες τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Όταν, τελικά, ο «νταής» δράστης συνελήφθη, αποκαλύφθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, περιλαμβάνει τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της επικίνδυνης οδήγησης, της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Διέρρευσαν φωτογραφίες από παπαράτσι: Πως μοιάζει η Δήμητρα Λιάνη στα 67 της

evosmos

Τους πείραξε η προβολή της Παναγίας στη Βουλή, αλλά όχι ο Καμμένος που σταύρωνε αεροπλάνα και συγκυβερνούσαν χρόνια

evosmos

Θρίλερ με βρέφος στο Αιγάλεω – Δύο συλλήψεις για την αρπαγή του

evosmos

Leave a Comment