ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Τον “τσάκωσαν” την ώρα που θα έπαιρνε χρήματα από 75χρονη για δήθεν χειρουργείο της κόρης της

Άμεσα συνελήφθη χθες το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 31χρονος Βούλγαρος, που προσπάθησε να εξαπατήσει μια 75χρονη.

Ειδικότερα, αρχικά συνεργοί του τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και ισχυρίστηκαν ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί και επειγόντως χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 2.950 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τη στιγμή που προσπαθούσε να αποσπάσει τα χρήματα και κοσμήματα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κακοκαιρία: Σάρωσε τα πάντα η Ελπίδα στην Εύβοια – Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση & στο οδικό δίκτυο

evosmos

Σαλαμίνα: Προφυλακίστηκαν οι εκβιαστές αστυνομικοί

evosmos

Μάρω Κοντού: «Είμαι ένα Kopιτσάκι 87 ετών, κάθε πρωί φτύvω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, νιώθω πανευτυχής»

evosmos

Leave a Comment