ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: «Ο παππούς μου έλεγε “σου αρέσει αυτό που κάνω;”»

Η κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό της
Λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του 78χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της εγγονής του, η «Ζούγκλα» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την κατάθεση του ανήλικου κοριτσιού.

«Ένιωθα αηδία και φόβο και δεν ήθελα να πάω ξανά στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων, το κορίτσι στην κατάθεσή του.

Το κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι 14 ετών περιέγραψε την πρώτη κακοποίηση στο σπίτι του παππού της, στο Κερατσίνι.

Ανήλικη: «Επειδή ο παππούς μου ξέρει ότι μου αρέσουν οι τρομακτικές ιστορίες, οι τρομακτικές ταινίες γενικά και ό,τι έχει να κάνει με ταινίες τρόμου και θρίλερ, όταν η μητέρα μου και η γιαγιά μου είχανε πάει μέσα στο δωμάτιο και είχα μείνει στο σαλόνι με τον παππού, μου ζήτησε να δούμε μία ταινία και εγώ δέχτηκα. Πήγα γιατί μου είπε να κάτσω στο κρεβάτι μαζί του και έτσι όπως έψαχνα να βρω κάποια ταινία να δούμε, άρχισε να με πειράζει στα γεννητικά μου όργανα. Μετά αυτό συνεχίστηκε για κάποιες ημέρες, κάθε φορά που πηγαίναμε, γιατί δεν πηγαίναμε συνέχεια».

Το κορίτσι ανέφερε ότι την τελευταία φορά που ο παππούς της επιχείρησε να τη βιάσει, απομακρύνθηκε.

«Εγώ σηκώθηκα και έφυγα και πήγα μέσα στη μαμά δεν είπα τίποτα γιατί ήξερα ότι θα γινόταν χαμός και σκεφτόμουν και τη γιαγιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το κορίτσι κάθε φορά, ο ηλικιωμένος της έλεγε «σε αρέσει αυτό που κάνω;», ενώ όταν εκείνος πήγαινε στο σπίτι της προσπαθούσε να τη φιλήσει κανονικά.

Μάλιστα, το ανήλικο κορίτσι ήταν λίγο πριν τα 11, όταν ο παππούς επιχείρησε να τη βιάσει.

Ερώτηση: Θυμάσαι που ήσασταν;

Απάντηση: Στο ίδιο ακριβώς σημείο στον καναπέ.

Ερώτηση: Ποιος άλλος ήταν στο σπίτι;

Απάντηση: Ήταν η μητέρα μου και η γιαγιά μου, αλλά ήταν μέσα στο δωμάτιο. Μπορεί να ήταν και οι θείοι μου, αλλά μπορεί να κοιμόταν.

Ερώτηση: Και τι έκανε τότε;

Απάντηση: Δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε όλο αυτό, αλλά είχα πάει να κάτσω εκεί, κάτι μου είχε πει και είχα πάει και έτσι όπως καθόμουν προσπάθησε να μου κατεβάσει το παντελόνι για να… Πριν είχε κατεβάσει ήδη το δικό του και πήγαινε… μου έλεγε να ακουμπήσω τα δικά του και δεν ήθελα».

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο παππούς της ζητούσε να τον φιλήσει, ενώ επαναλάμβανε διαρκώς την ερώτηση «αν της αρέσει».

Ο πρώτος άνθρωπος, που έμαθε για την κακοποίησή της, ήταν η πιο στενή της φίλη.

«Της το είπα πριν δύο χρόνια και προσπαθούσε να με πείσει “πες το και πες το” στους δικούς μου, αλλά δεν το έλεγα, δεν μπορούσα να το πω. Το είπα και σε μία άλλη κοπέλα, επειδή ο παππούς θα ερχόταν να μείνει στο χωριό, γιατί δεν ήξεραν τι έχει γίνει και ο πατέρας μου ήθελε να τον φέρει στην Καλαμάτα, για να μείνει με εμάς να τον πηγαίνουμε από εδώ και από εκεί, αλλά επειδή μου είπαν ότι θα έμενε μαζί μας, γιατί θα έμενε στο ίδιο δωμάτιο μαζί μου, θα κοιμόμασταν μαζί και προφανώς δεν ήθελα».

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, το κορίτσι υποστήριξε ότι : «τώρα αφού έχω μιλήσει στους δικούς μου, νιώθω ανακούφιση αλλά ακόμα πιέζομαι μέχρι να τελειώσει γενικά».

Η κατάθεση του πατέρα της ανήλικης
Υπενθυμίζεται ότι, η καταγγελία στην Αστυνομία, έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, από τον πατέρα του κοριτσιού.

Στην κατάθεσή του, αναφέρεται πως ο ίδιος, έμαθε για τον παππού, βλέποντας την κόρη του να τον αποφεύγει, ενώ βρίσκονταν στην Καλαμάτα.

«Παρατήρησα ότι η κόρη μου έλεγε διάφορες δικαιολογίες, για να τον αποφύγει όπως για παράδειγμα ότι, μιλάει στο τηλέφωνο μέχρι αργά το βράδυ με τις φίλες της και διάφορα άλλα. Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πεθερός μου, κλαμένος και αναστατωμένος και μου είπε ότι έπρεπε να γυρίσει επειγόντως στην Αθήνα. Ξεκίνησε να λέει διάφορες ασυνάρτητες δικαιολογίες και παρατήρησα ότι μάζεψε άρον άρον τα πράγματά του, ξεχνώντας πίσω αρκετά. Όταν επιστρέψαμε στην Αθήνα, η αδερφή μου, μου αποκάλυψε ότι η κόρη μας έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον παππού της. Μόλις το ακούσαμε, τρελαθήκαμε».

Όταν οι ίδιοι έσπευσαν να μιλήσουν και συμπαρασταθούν στην κόρη τους, η ανήλικη τους αποκάλυψε τον «εφιάλτη», που ζούσε από τα 9 ως τα 11 χρόνια της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βίντεο – ντοκουμέντο με το τροχαίο του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ – Τι λένε συνάδελφοί του

evosmos

Ανθή Σαλαγκούδη: Τι αναφέρει για τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Αρκετά τραυματική και σοκαριστική εμπειρία»

evosmos

Απαγωγή Μαρκέλας: Άγνωστοι βανδάλισαν το σπίτι της 33χρονης κατηγορούμενης

evosmos

Leave a Comment