ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για κακοποίηση στον Βόλο – Διπλός ξυλοδαρμός από 4 «παιδαγωγούς»

Νέες, σοβαρότατες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές με θύματα ανήλικους στην Κιβωτό του Κόσμου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο παραμένει στη δομή του Βόλου, αναμένεται να καταθέσει, το αμέσως επόμενο διάστημα, για δεύτερη φορά σωματική κακοποίηση από «παιδαγωγούς» της ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πρώην εργαζόμενος στη Δομή, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο παιδί είχε ξυλοκοπηθεί τον Μάρτιο του 2022 από τέσσερις «παιδαγωγούς». Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο του 2022, απομάκρυναν το παιδί από τη δομή, το ξυλοκόπησαν για δεύτερη φορά και το επέστρεψαν πίσω.

Ο ίδιος ανέφερε ότι τις τελευταίες ώρες, καταβάλλονται προσπάθειες από παιδοψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, να «ανοιχτεί» το παιδί και να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να αποκαλυφθεί η δράση των «παιδαγωγών» και να κληθούν για εξηγήσεις από τη δικαιοσύνη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Φως στη δολοφονία του Γρηγοριάδη – Συνελήφθη 50χρονος και η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ που έμεναν στην διπλανή πόρτα – Πιάστηκαν στα χέρια λίγο πριν το φονικό

evosmos

Θεσσαλονίκη: Έδεσαν καρέκλες σε στάση λεωφορείου επειδή απουσίαζε το παγκάκι [εικόνες]

evosmos

Ελλάδα 2024 – Έδεσαν φανάρι με σχοινί για να μην πέσει στο κεφάλι κανενός δύστυχου!

evosmos

Leave a Comment