ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη για κλέφτες χρυσαφικών στο Αιτωλικό

Μετά από περιπετειώδη καταδίωξη που θύμιζε ταινία δράσης, έπεσαν τελικά στα χέρια των αστυνομικών ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός οι οποίοι είχαν διαρρήξει το σπίτι μιας γυναίκας στην περιοχή Αστροβίτσα του Αιτωλικού και άρπαξαν 200 ευρώ και πλήθος κοσμήματα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων που ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του θύματος που είδε τους δράστες να διαφεύγουν, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν να κινούνται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην εθνική οδό και επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, όμως εκείνοι πάτησαν γκάζι και κατευθύνθηκαν προς το Αντίρριο.

Εκεί, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και πέρασαν χειροπέδες στον Έλληνα οδηγό, αλλά ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή πεζός για να συλληφθεί μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ, έπειτα από καταδίωξη. Κατά την έρευνα που έγινε στο όχημα, οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλεμμένα χρυσά δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, καδένες και καρφίτσες και τα επέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Οι δυο δράστες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και στο πλαίσιο της προανάκρισης σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν είχαν κάνει και άλλες διαρρήξεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τον φορτιστή στην πρίζα

evosmos

Παναγιωτόπουλος: Ορατός ο κίνδυνος κλιμάκωσης της έντασης από την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο

evosmos

«Γονάτισε» ο Νίκος Μάνεσης και βάζει τέλος: «Tο κορμί δεν αντέχει»… Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

evosmos

Leave a Comment