ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνει ο Κωστούλας Θεσσαλονίκης

Έπειτα από 28 χρόνια λειτουργίας στον Εύοσμο και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης η εταιρεία Ελληνική Ανακύκλωση ΑΕΒΕ (Κ. Κωστούλας) φεύγει οριστικά από την αγορά της βόρειας Ελλάδος. Η εταιρεία απασχολούσε περίπου 180 Θεσσαλονικιούς και ασχολούνταν με την αποκομιδή και ανακύκλωση απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης. Όμως τα τελευταία χρόνια είχε διακόψει τις συνεργασίες της με τον ιδιωτικό τομέα (σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, βιομηχανίες) και περιορίστηκε μόνο με το δημόσιο.

Στον τελευταίο διαγωνισμό αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων στην χωματερή της Μαυροράχη του δήμου Χαλκηδόνος ύψους 2,5 εκατ. ευρώ η εταιρεία δεν μειοδότησε με αποτέλεσμα πλέον να μην έχει άλλη δραστηριότητα στην περιοχή. Από τον Ιούνιο οι τελευταίοι εικοσιπέντε υπάλληλοι της εταιρείας έχουν μεταγραφεί στον νέο εργολάβο της αποκομιδής του δήμου (ΔΙΟΝ Recycling). Σχετικά με τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Κωστούλα στον Εύοσμο από το 2015 παραμένουν κλειστές ενώ λεηλατατούνται καθημερινά. Για αυτο το λόγο εδώ και λίγες μέρες μεταφέρονται κοντέινερ και φορτηγά στα αλλά υποκαταστήματα της εταιρείας στην Λάρισα και στον Ασπρόπυργο στην Αθήνα.

Έτσι, θα προστεθεί ένα ακόμη κουφάρι στην περιοχή του Εύοσμου και στην αποβιομηχάνιση της βόρειας Ελλάδας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποιος ήταν ο Άγιος Τρύφων που τιμάται σήμερα

evosmos

Boυβαμάρα! Το αμίλητο νερό ήπιαν αρχηγός ΓΕΣ και υφυπουργός Άμυνας για το φιάσκο στο Στεφανοβίκειο

evosmos

Ξάνθη: Έφυγε από τη ζωή 39χρονος Ανθυπολοχαγός

evosmos

Leave a Comment