ΕΛΛΑΔΑ

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2022-2023 της ΔΥΠΑ (π. ΟΑΕΔ) για 300.000 δικαιούχους.

Μάλιστα φέτος μπαίνουν 50 εκ ευρώ για να γίνει πιο ελκυστικό το πρόγραμμα, μειώνοντας την συμμετοχή των πολιτών και αυξάνοντας τις τιμές που πληρώνει η ΔΥΠΑ στα ξενοδοχεία, έτσι ώστε να συμμετάσχουν περισσότερα ξενοδοχεία, να είναι περισσότερα δωμάτια διαθέσιμα και έτσι να είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανταποκρίνεται στο αυξημένο κόστος φέτος λόγω της ενέργειας. Επίσης όσοι άνεργοι λάβουν τις επιταγές κσι δεν τις χρησιμοποιήσουν τότε για 2 χρόνια θα μείνουν εκτός του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ.
Αντικείμενο του προγράμματος είναι η επιδότηση δικαιούχων, που επιλέγονται με μοριοδότηση, και των ωφελουμένων μελών τους, για την πραγματοποίηση διακοπών σε Τουριστικά Καταλύματα της Ελλάδας που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ και την ακτοπλοϊκή μετακίνησή τους σε και από αυτά (εφόσον απαιτείται).

Η επιδότηση γίνεται με τη χορήγηση Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 01.08.2022 έως 31.07.2023.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εμπόριο οργάνων με δόλωμα εμφανίσιμη γυναίκα! Η γνωριμία στο μπαρ, το διαμέρισμα «παγίδα» και τα παγάκια στη μπανιέρα

evosmos

Κάνουν έξωση σε μητέρα με ανάπηρο παιδί – Πλήθος κόσμου στο σημείο

evosmos

Καθαρά Δευτέρα 2024: Πότε «πέφτει» φέτος – Όλα τα τριήμερα της χρονιάς

evosmos

Leave a Comment