ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Αυτός είναι ο τρίτος συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης -Υπάλληλος φαρμακαποθήκης, 33 ετών

Υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας είναι ο 33χρονος οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την ανήλικη.
Συνολικά, έκλεισε τρία ραντεβού με τον ίδιο τον Μίχο ο οποίος, όπως υποστηρίζει ο 33χρονος τον «ψάρεψε» μέσω της εφαρμογής Blindchat.
Το πρώτο ραντεβού με την 12χρονη κλείστηκε μεσημέρι στα Σεπόλια ενώ ο 53χρονος ζήτησε από τον 33χρονο να καλύψει τα τζάμια με πετσέτες ώστε να μην τους δουν οι περαστικοί. Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από το ραντεβού.

Στο δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος λέει ότι η ανήλικη πήρε τα 60-70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και του είπε πως θα τα πάει στη μητέρα της και μετά θα επέστρεφε. Επειδή, όμως, η 12χρονη καθυστέρησε ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο.

Το τρίτο ραντεβού δεν έγινε ποτέ καθώς ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδε στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί ακύρωσε τη συνάντηση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ

evosmos

Πάτρα: Ριφιφί σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο αλλά έπεσε η λεία του διαρρήκτη κατά την διαφυγή του

evosmos

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Ο εκπαιδευτής του σκύλου που εντόπισε τη σορό του Μπάμπη εκδιώχθηκε από την ΕΜΑΚ γιατί ήταν ανεμβολίαστος

evosmos

Leave a Comment