LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κούκλος ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη: Οι τρυφερές ευχές του τραγουδιστή – «Λεβέντη μου…»

Κούκλος είναι ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη και με αφορμή τη γιορτή του ο τραγουδιστής του έγραψε τις πιο τρυφερές ευχές.

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία του 18χρονου καθώς διάβαζε στο δωμάτιό του γράφοντας: «Αγόρι μου, λεβέντη μου χρόνια σου πολλά παλικάρι μου».

Ο Χάρης όπως βλέπετε μοιάζει και στους δύο γονείς του κι είναι πολύ όμορφος.

Οι τρεις γιοι του ζευγαριού

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου στις 27 Οκτωβρίου του 2023 γιόρτασαν 21 χρόνια γάμου κατά τη διάρκεια των οποίων απέκτησαν τους τρεις γιους τους: Τον Βασίλη ετών που σπουδάζει στην Κύπρο, τον 18χρονο Χάρη που επίσης σπουδάζει και τον 15χρονο Άγγελο.

Καθένα από τα αγόρια έχει το δικό του στιλ ενώ έχουν πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά των γονιών τους.

Τιμά το «στεφάνι» του ο Γιώργος Τσαλίκης: «Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές μπροστά στη γυναίκα μου, δε μου αρέσει» (video)

Ορισμένες δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο, όπου βρέθηκαν τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε φλερτ που έχει δεχθεί και μάλιστα, παρουσία της συζύγου του, Δώρας Δημητροπούλου, κάτι το οποίο, όπως τόνισε, δεν του αρέσει καθόλου. Χαρακτηριστικά, ο τραγουδιστής είπε στο «MEGA Καλημέρα»:

«Με έχει φέρει κοπέλα σε δύσκολη θέση, το διαχειρίστηκα με χιούμορ. Έχει τύχει να με φλερτάρουν μπροστά στη γυναίκα μου πάρα πολλές φορές. Το θεωρώ άκομψο. Δε μου αρέσει. Όπως έχει τύχει να φλερτάρουν και τη Δώρα μπροστά μου. Δε μου αρέσει. Ζήλεψα. Η Δώρα δε μου το δείχνει αν ζηλεύει, λέει όχι, αλλά πιστεύω ότι ζηλεύει λίγο».

«Έχει συμβεί να είναι διαχυτική μία κοπέλα και στη σκηνή και εκτός σκηνής και στο καμαρίνι, έχουν συμβεί διάφορα. Που βέβαια αν ήταν αντίθετα και συνέβαιναν από έναν άντρα θαυμαστή σε μία τραγουδίστρια θα θεωρούταν πλέον σεξουαλική παρενόχληση του χείριστου είδους», είπε τέλος, ο Γιώργος Τσαλίκης. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρόμος για ζευγάρι στη Σαλαμίνα! “Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας” – Γείτονας τους απειλεί με όπλο

evosmos

Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας: «Δεν φοβόταν να πεθάνει για την πατρίδα», δηλώνει γεμάτος υπερηφάνεια ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου

evosmos

Το απόλυτο κόλπο για να κάνεις τις τέντες του σπιτιού σου… καινούργιες

evosmos

Leave a Comment