ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αυτή είναι η 29χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της – «Παίζαμε με το όπλο» λέει ο δράστης

Μια 29χρονη γυναίκα απο τη Ρουμανία έπεσε νεκρή από τη σφαίρα που “έφυγε” απο το χέρι του συντρόφου της. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Αλβανός δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι μαζί με την άτυχη γυναίκα «παίζαμε με το όπλο». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης λέει ασυναρτησίες για να δικαιολογήσει, όπως εκτιμούν, το στυγερό έγκλημα. Εξάλλου, όπως σημειώνουν, το όπλο αυτό δεν έχει ασφάλεια όπως ισχυρίστηκε ο 39χρονος.

Το θύμα ήταν η Νίνα με καταγωγή από τη Ρουμανία. Όπως έγινε γνωστό ήταν γεννημένη το 1995 και το όνομά της ήταν Τζιανίνα. Ζούσε στο Ηράκλειο της Κρήτης για πάνω από μια δεκαετία με μικρά διαλείμματα που επέστρεφε στη χώρα της ενώ δούλευε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο.

Τα τελευταία χρόνια είχε σχέση με τον 39χρονο με καταγωγή από την Αλβανία και έμεναν στο ρετιρέ της οδού Πατρόκλου στα Καμίνια Ηρακλείου.

Οι δυο τους είχαν μια έντονη σχέση όπως λένε οι γείτονές τους με καυγάδες αλλά και ευχάριστες στιγμές.

Σύμφωνα με το neakiriti , το ζευγάρι έφυγε από το μαγαζί που φαίνεται να ήταν χθες βράδυ ξημερώματα. Ήδη στη διαδρομή ίσως είχαν διαφωνία. Ο 39χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Φτάνοντας στο σπίτι έγινε ένας ακόμα διαπληκτισμός που όπως φαίνεται κατέληξε σε μια ακόμα γυναικοκτονία.

Το ΕΚΑΒ και η αστυνομία την εντοπίζουν σε μια λίμνη αίματος ενώ είναι ήταν με με τα ρούχα που φορούσε στη δουλειά, στο μπαρ που εργαζόταν.

Ο 39χρονος δράστης είναι γνωστός στις Αρχές σεσημασμένος για παραβάσεις του νόμου Περί Ναρκωτικών και για κάποιες υποθέσεις με συμπλοκές και καυγάδες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΝΝΕΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 7 ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ – ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΕΤΗ

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Νύχτα τρόμου για αστυνομικό στον Εύοσμο – Δέχθηκε επίθεση από ομάδα ανηλίκων

evosmos

Λήμνος: Γιότ παρασύρθηκε και προσέκρουσε σε δύο ιστιοφόρα – Νεκρός 49χρονος

evosmos

Leave a Comment