ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θλίψη για τον 17χρονο που απαγχονίστηκε -33χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε λίγο μετά τη μία σήμερα τα ξημερώματα μία 33χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η νεαρή γυναίκα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών ενώ βρισκόταν σε σπίτι στην Αγία Τριάδα.

Έγινε άμεσα αντιληπτή και μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Θρήνος για τον 17χρονο που αυτοκτόνησε

Την ίδια ώρα σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του 17χρονου αγοριού που το μεσημέρι της Δευτέρας, έβαλε τέλος στη ζωή του σε χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Ο ανήλικος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη από τον ίδιο του τον πατέρα ο οποίος έντρομος ενημέρωσε τις αρχές ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον γιο του.

Η αστυνομία που καλείται να διερευνήσει αυτήν την λεπτή υπόθεση έχει στην κατοχή της το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου προκειμένου μέσω αυτού να εντοπίσει πιθανά στοιχεία που θα οδηγήσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Όλοι μιλούν για έναν κοινωνικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει πότε εικόνα ενός δυστυχισμένου παιδιού που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ το σοκ στην τοπική κοινωνία είναι μεγάλο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Έψαχναν χρυσάφι, βρήκαν τον θάνατο

evosmos

Υπόκλιση: Τα κορίτσια της Νομικής Αθηνών που νίκησαν Κέμπριτζ και Οξφόρδη

evosmos

Τα «έχασε» ιδιοκτήτης ιχθυοπωλείου: «Κύριε Μάνεση, έχω τρακ με την καλλονή που μου στείλατε»

evosmos

Leave a Comment