ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μαθητές πυροβολούσαν με αεροβόλο μέσα από σχολείο στα Χανιά

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα σε σχολείο της περιοχής, με πρωταγωνιστές ανήλικους μαθητές.

Τρεις μαθητές σε σχολείο του Δήμου Χανίων είχαν στην κατοχή τους ένα αεροβόλο με αμπούλες και σφαιρίδια και πυροβολούσαν για πλάκα μέσα από το σχολείο στον δρόμο, βάζοντας στο στόχαστρο σταθμευμένα αυτοκίνητα! Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν φθορές.
Μια γυναίκα αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και ενημέρωσε τις Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν τους δύο από τους τρεις μαθητές που φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό καθώς επίσης και τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εστίαση: Επιδότηση έως και 5.000 ευρώ για εξωτερική θέρμανση

evosmos

Πάρος: Τα «κολεγιόπαιδα» και οι Γάλλοι που «έσπειραν» τον κορωνοϊό στο νησί

evosmos

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της» λέει γείτονας της 33χρονης

evosmos

Leave a Comment