ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών λόγω των αποκλεισμών των αγροτών

Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, σε τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στην Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, από ώρα 12.00 σήμερα (8 Ιανουαρίου 2026) και μέχρι νεοτέρας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το 46,5 έως το 56 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στις δύο κατευθύνσεις (προς Θεσσαλονίκη και προς Ν. Μουδανιά).

Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά, εισέρχονται μέσω του κόμβου Σωζοπόλεως στην παραλιακή οδό Ν. Πλαγίων – Ν. Φλογητών – Ν. Μουδανιών και μέσω του κόμβου Ν. Μουδανιών εισέρχονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.

Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης και διαμέσου Ν. Τρίγλιας, Ελαιοχωρείων, Ν. Συλλάτων, εισέρχονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τον κόμβο Γεωπονικών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μόλις βρήκαν και δεύτερο πτώμα μέσα στον Θερμαϊκό – Νεαρός 20-25 ετών

evosmos

Προσοχή στα παιδιά σας! Χαλάνδρι: Μαθήτρια λιποθύμησε από το «παιχνίδι της ασφυξίας»

evosmos

Συντάξεις Απριλίου: Πότε οι πληρωμές – Ημερομηνίες ανά ΑΜΚΑ

evosmos

Leave a Comment