ΕΛΛΑΔΑ

Συντάξεις Απριλίου: Πότε οι πληρωμές – Ημερομηνίες ανά ΑΜΚΑ

Πλησιάζουν οι ημερομηνίες που οι συνταξιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Συγκεκριμένα, από τις 28 Μαρτίου 2022, ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου στους δικαιούχους συνταξιούχους. Σημειώνεται ότι οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν την ίδια ημέρα.

Συγκεκριμένα:

Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 24 Μαρτίου).
Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας).
Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας)

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο μπαρ που οι σερβιτόροι είναι κωφοί και παραγγέλνεις μόνο στη νοηματική γλώσσα

evosmos

Εκτοξεύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου πάλι: 7,1% θα πληρώσουν οι πολίτες τις κυρώσεις που υπερψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά Ρωσίας

evosmos

Ελένη Χρονοπούλου: Πήγε χτυπημένη στο φαρμακείο και την έστειλαν στον ιατροδικαστή – Πότε κατήγγειλε τον Γεωργούλη

evosmos

Leave a Comment