LIFE STYLE

Κων. Πλεύρης: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντpάχαλo»

Ξεσπάθωσε, μιλώντας για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Σύντροφο βρήκα, δεν μιλάμε για επισημοποίηση σχέσεων» ξεκαθάρισε ο 83χρονος νομικός στον Alpha αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Νέο ξέσπασμα
Ερωτηθείς για την σύντροφό του, την 49χρονη Τζόρτζια, και τι τον τράβηξε σε αυτή ο νομικός είπε ότι: «Έχει έντονη προσωπικότητα, είναι γλυκύτατη και έχει και μια αξιόλογη μόρφωση» είπε.

«Είναι η εποχή που διαφέρω από τους άλλους. Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την εποχή που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.

Ο νομικός αναφέρηκε και στο πού έγινε η γνωριμία, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίστηκαν σε μια συγκέντρωση αλλά δεν ζουν στο ίδιο σπίτι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Το ωραιότερο ζευγάρι στη χώρα: Κασσελάκης και Τάιλερ ασоρτi στην Εθνική Λυρική Σκηνή

evosmos

Σuγκλονiζει ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά μας ήταν νεκρά. Χάσαμε δυο μωρά στον 5ο μήνα της κύησης»

evosmos

Τoλμηρή και ακομπλεξάριστη: Η Έλενα Παπαρίζου βγήκε έτσι έξω με τον Ανδρέα Καψάλη & όλοι κοιτούσαν τα πόδια της

evosmos

Leave a Comment