LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κόνι Μεταξά: Η έκπληξη που της έκανε ο πατέρας της Λευτέρης Πανταζής για τα γενέθλιά της

Η Κόνι Μεταξά έζησε μία ξεχωριστή στιγμή στο Σικάγο.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε μία έκπληξη από τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή για τα γενέθλιά της που είχε το Σάββατο 10/2.

Η Κόνι Μεταξά όσο βρισκόταν σε μία live εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή με τον Γιώργο Βελισσάρη στο Σικάγο, ο τραγουδιστής της ζήτησε να ανέβει στη σκηνή και της έφεραν μία εντυπωσιακή τούρτα.

Αφού της είπαν το τραγούδι για τα γενέθλιά της, όλοι έδωσαν το πιο θερμό χειροκρότημα και η Κόνι Μεταξά έσβησε τα τρία κεράκια της τούρτας.

Ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Ένα δυνατό χειροκρότημα στο κοριτσάκι μου. Να είναι πάντα ευτυχισμένο. Να είναι πάντα χαρούμενο και επιτέλους να κάνεις ένα παιδί να γίνω Λε-παππούς» και η Κόνι Μεταξά δεν μπορούσε κρύψει την συγκίνησή της και τα δάκρυά της.ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Β.Κωστέτσος: «Οι Μικρασιάτες Έλληνες δεν είναι το ίδιο με τους λαθρομετανάστες – Θα λέω τη γνώμη μου και θα την σέβεστε»

evosmos

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία «σκληρής» συμμορίας Πακιστανών ληστών – Βασάνισαν και σκότωσαν δύο από τα θύματά τους

evosmos

Οι κατηγορίες ασφαλισμένων που μπορούν να βγουν στη σύνταξη έως και 7 χρόνια νωρίτερα – Οι προϋποθέσεις

evosmos

Leave a Comment