ΕΛΛΑΔΑ

Κόπηκε στα δύο η Πτολεμαΐδα μετά την ισχυρή νεροποντή – Τοίχος έπεσε πάνω σε αμάξι(ΒΙΝΤΕΟ)

Η κακοκαιρία έπληξε την Πτολεμαΐδα προκαλώντας πολλά προβλήματα. Πλημμύρισαν δρόμοι και καταστήματα, ενώ σε κατάσταση συναγερμοί είναι η πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, η Π.Υ. Πτολεμαϊδας είχε δεχθεί μέχρι και τις 7:30 το απόγευμα περισσότερες από 100 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και σπίτια, ενώ σε πλήρη επιφυλακή είναι όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου. Εξαιτίας της καταιγίδας μεγάλο τμήμα της πόλης είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Από πτώση κεραυνού πήρε φωτιά ένας γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ) στην Άρδασσα, ενώ σημειώθηκε πτώση δέντρου μέσα στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Παρόμοια κατάσταση και στο τοπικό διαμέρισμα Περδίκκα όπου μάλιστα λόγω του όγκου των νερών έπεσε τοίχος πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ το γήπεδο μετατράπηκε σε λίμνη.

Δείτε τα βίντεο από την Πτολεμαΐδα


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

To «κίνημα της πετσέτας» γίνεται θέμα στην εφημερίδα NY Times: Δεν υπάρχει χώρος για εμάς, οι Έλληνες πολεμούν για την κατάληψη της παραλίας από τις ακριβές ξαπλώστρες

evosmos

Ποιοι ήταν ο Ακύλας και η Πρίσκιλλα που γιορτάζουν σήμερα

evosmos

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ – Στρατιώτης ανεμίζει την ελληνική σημαία στη Ρω (Βίντεο)

evosmos

Leave a Comment