ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Τον viral… Κλεομένη έδειξε ο παλαιοχριστιανός για πατέρα του εγγονού του – Τι κατέθεσε

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της κοινότητας «παλαιοχριστιανών» που ζουν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, με τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας να παραμένουν στο επίκεντρο.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές επικεντρώνουν τις έρευνες για την πατρότητα των ανήλικων παιδιών και ειδικότερα του βρέφους που φέρεται να είναι παιδί της 22χρονης κόρης του 45χρονου Μανώλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», πατέρας του βρέφους είναι ο «πατήρ Κλεομένης» γνωστός για βίντεο που αναρτούσε στο διαδίκτυο, ενώ ο «πατήρ Κλεομένης» αρνείται κάθε σχέση και υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει ούτε τον 45χρονο ούτε την οικογένειά του.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του», δηλώνει στο Mega.

Ποιος είναι ο πατέρας Κλεομένης

Ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline τόνισε ότι πρόκειται για παλαιοημερολίτη ιερέα, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στους συγκεκριμένους ανθρώπους, «τους είχε υπό τη φτερούγα του».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαθητής ζήτησε να πηγαίνει με κοριτσίστικα ρούχα στο σχολείο και ο διευθυντής αρνήθηκε – Έξαλλοι οι γονεις του

evosmos

«Τσουνάμι» νεο-ανεμβολίαστων από τις 8 του μήνα – 870.000 οι πολίτες που δεν έχουν κάνει τρίτη δόση!

evosmos

Δημοσκόπηση: Θετικό το έργο της κυβέρνησης για το 65,2% – Το ίδιο λένε και 4 στους 10 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

evosmos

Leave a Comment