LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κύριος με «Κ« ο Κωνσταντίνος: «Ο γάμоς για εμένα είναι απαραίτητоς για τη δıαιώνιση του είδους»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διανύει μία ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό της συντρόφου του, της 49χρονης ηθοποιού, τραγουδίστριας και πρώην παίκτριας του “My Style Rocks”, Τζόρτζιας Σιακαβάρα.

Όσα αποκάλυψε
Για τον γιο του, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος γνώρισε τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο νομικός και συγγραφέας σημείωσε ότι «ο γιος μου μού λέει να κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ρωτάω κανέναν. Έτυχε να βρεθούμε».

«Η σύντροφος μου είναι πιο μεγάλη και έχει μητρικό φίλτρο απέναντι μου. Πήγαμε στον γάμο της Ελέτσι και γνωρίσαμε το… “θύμα”», είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το ρόλο που παίζει ο γάμος για εκείνον.

«Ο γάμος είναι ένα απαραίτητο γεγονός για τη διαιώνιση του είδους. Είναι βέβαιο ότι θα παντρευτώ τη σύντροφό μου», είπε.

Όσον αφορά τα σχόλια για τη σχέση του, τόνισε «τα σχόλια δεν με αγγίζουν, αλλά η διαφορά της ηλικίας είναι γεγονός. Έχουμε βάλει σκοπό να ζήσουμε μαζί. Εγώ λόγω ιδεολογίας είχα μέσα σου ένα έλασμα ατσάλινο. Αυτό το έλασμα το έβγαλε η Γεωργία και μου έβαλε χορδές. Την περίμενα μια ζωή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟΤΕ…»! Είναι πλέον ανεξέλεγκτοι! ΣΑΛΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Φάρμακο-ελπίδα κατά του κορωνοϊού-Σπουδαία ανακάλυψη από τον καθηγητή Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αργύρη Τζουβελέκη

evosmos

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας 28χρονης – «Ξέρω ότι θα την πάρω στο κουτί. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της»

evosmos

Leave a Comment