LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Πρέκας: «Οι γάμοι των ομoφυλόφιλων προσβάλλουν την Ελλάδα»

Ο Κώστας Πρέκας εξέφρασε την ενόχλησή του στο ενδεχόμενο να «περάσει» ο νόμος για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «θέλω να παρακαλέσω τον πρωθυπουργό να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια πρόοδο, για εμένα δεν είναι πρόοδος. Όλο αυτό προσβάλλει την χώρα μου και τους πάντες. Δεν μπορεί όλο αυτό να γίνει νόμιμο.

Η νοοτροπία και το DNA του ελληνικού λαού, δεν μπορεί να το δεχτεί όλο αυτό. Να συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα, το αποκλείω».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Τουρισμός για όλους»: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές, νωρίτερα οι αιτήσεις

evosmos

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ: ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ – ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

evosmos

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΕΠΕΣΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ! “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΡΤΕΣ, ΣΟΒΑΔΕΣ, ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΥΣ!” (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment