ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κώστας Σωτηράκης: Δεν πρόκειται να με φοβίσουν οι επιθέσεις που δέχομαι

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Κώστας Σωτηράκης:

«Οι επιθέσεις στο πρόσωπό μου δεν κάνουν καμία ζημιά στη διοίκηση γιατί αφενός είναι συμπαγής σαν παράταξη και αφετέρου έχει ενιαία αντίληψη για την πολιτική που ασκεί στον δήμο. Ο δήμαρχος έδειξε ακόμη μια φορά το πολιτικό ήθος του με τη δημόσια δήλωση με την οποία στηρίζει όλους τους συνεργάτες του.

Υπενθυμίζω ότι αναίτιες και άδικες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δεχτεί τόσο ο Κώστας Αμανατιάδης όσο και ο Χρήστος Δεμερτζής. Οι επιθέσεις που δέχομαι δεν πρόκειται ούτε να με φοβίσουν ούτε να με ρίξουν σε ψευτοδιλήμματα που θα επηρεάσουν τις πολιτικές μου αποφάσεις.

Θέλω δημόσια να πω στους συναδέλφους μου ότι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν όταν ασκούν σωστά το έργο τους, αφού έχουν τη στήριξη του δημάρχου. Την πολιτική “εξόντωση” την καθορίζει η ψήφος των δημοτών και κάνεις άλλος. Τέλος είναι σαφές το μήνυμα του Δημάρχου ότι θα συνεργαστούμε με όλους για το καλό του δήμου, αλλά δεν θα συνδιοικήσουμε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: «No money, no honey»

evosmos

Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού – ΕΜΣΕΚ: ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ !

evosmos

Ιωάννης Καμαρινός: ..ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!

evosmos

Leave a Comment