LIFE STYLE

Λάκης Γαβαλάς: Θέλει να είναι στο… φέρετρό του με δωδεκάποντα! «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου…»

Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς. Το κύριο θέμα της συζήτησης ήταν ο θάνατός του και πως θέλει να γίνει η… κηδεία του!

Όπως δήλωσε: «Θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου! Το dress code εξαρτάται από ποιο θάνατο θα πάω. Μια πολύ ωραία συζήτηση αλλά μου αρέσει! Έχω πει πως αν είναι ακαριαίος θα βάλω το ρούχο που είχα βάλει στην τελευταία φωτογραφία που πόσταρα στα social media.

Το μαύρο χρώμα δεν παίζει στη δική μου κηδεία! Θα υπάρχει τρομερή παλέτα χρωμάτων. Colour blocking θα υπάρχει».

Έχει μάλιστα διαλέξει και ποιο τραγούδι θέλει να ακούγεται: «Θα ήθελα να ακούγεται το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου που λέει Aνεπανάληπτος, γιατί ας… με αφήσει να είμαι εγωιστής φεύγοντας και να λέω ότι είμαι ανεπανάληπτος! Αφού δεν το είπα στη ζωή».
Μάλιστα επιθυμία του είναι πως το φέρετρό του το θέλει πιο μακρύ γιατί μέσα του θέλει να είναι με… δωδεκάποντα!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άβαφη, χωρίς φίλτρα & φτιασίδια: Μια άλλη Ζέτα Μακρυπούλια στη Φλωρεντία, σούσουρο με φωτο που κυκλοφορούν

evosmos

Νατάσα Θεοδωρίδου: 18χρονος της έκανε πρόταση γάμου στην πίστα [BINTEO]

evosmos

Τον πειράζουν και οι ΜΑΜΑΔΕΣ τον “κύριο”;; Έχεις κρυφό πόθο να ΉΣΟΥΝ μανούλα Φώτη; Οι κομπλεξάρες που το παίζουν ανοιχτόμυαλοι

evosmos

Leave a Comment