LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Νόμιζε ότι θα πάρει ένα κόμμα που είναι στη Γλυφάδα και «του βγήκαν» Θρακομακεδόνες

Στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το ποια είναι η σχέση του με την πολιτική «αυτή τη στιγμή που μιλάμε», υποστηρίζοντας πως ο χαρισματικός, όπως τον χαρακτήρισε, πολιτικός, «μπέρδεψε» τους Θρακομακεδόνες με τη Γλυφάδα.

Ειδικότερα, καλεσμένος χθες Σάββατο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο πολυπράγμων κωμικός τόνισε: «η σχέση μου με την πολιτική ήταν πάντα αυτή που είναι, έχω την άποψή μου, αν έχω εκπομπή θα την εκδηλώσω. Δεν θα βγω με το ζόρι να την πω, αυτό που έχω να πω το λέω στο podcast», ενώ, διευκρινίζοντας τα όσα έχει πει σχολιάζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο απάντησε ως εξής: «Ο Κασσελάκης είναι χαρισματικός, συμπαθητικός, αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα, για να το πω έτσι, κι αυτή τη στιγμή του βγήκε στους Θρακομακεδόνες, έχει πάθει συγκοπή. Εκεί κατεβαίνει κόσμος, λύκοι, πρόβατα, δεν έχει καταλάβει πού ακριβώς βρίσκεται. Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Γιατί λέει για την Αριστερά, αλλά δεν ξέρει τους Αριστερούς. Λέει την Αριστερά ως στροφή. “Πας αριστερά, πας δεξιά”, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει».

Αναφερόμενος, κατόπιν, στη χαρακτηριστική φράση που έχει πει για τον Στέφανο Κασσελάκη, ότι «μοιάζει σαν του λείπει μια συλλαβή», ο Λάκης Λαζόπουλος διευκρίνισε ότι «η συλλαβή είναι η εξής: Ο Παπανδρέου μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά κι επειδή υπήρχαν αυτά τα δισύλλαβα αγγλικά, αυτό πέρναγε μια στιγμή για να το πει. Όλο ήταν ανάσες από την αγγλική γλώσσα στην ελληνική γλώσσα. Εδώ έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να τη πει, οπότε περισσεύει μια φράση που την κάνει φινάλε και στο τέλος είναι όλα δυνατά».

Όσον αφορά στις σχέσεις Κασσελάκη – Πολάκη, ανέφερε πως «θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη, για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι ούτε πρόβλεψη, ούτε ευχή. Νομίζω ότι έτσι όπως έχει γίνει, δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του, γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες. Αν θέλει να μείνει μόνος του, μπορεί ανετότατα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δηλώσεις αυθαιρέτων μέσα σε δάση – Ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα

evosmos

Σóδομα και Γóμορρα σε μοναστńρι: Οι μоναχοί, ξέχασαν τις κάμερες ανοıχτές, έκαναν όσα έκαναν και τους έπıασαν στα πράσα

evosmos

Κορωνοϊός: Οι νέες απειλές της κυβέρνησης κατά των ελευθεριών των πολιτών – Τι ετοιμάζουν;

evosmos

Leave a Comment