ΕΛΛΑΔΑ

Λιποθύμησε μετά το φονικό στο Λιθί ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας

Τις κάμερες που διαθέτει το μαγαζί στο οποίο έγινε το φονικό που συγκλόνισε τη Χίο και συγκεκριμένα το χωριό Λιθί, εξετάζουν οι Αρχές, καθώς είναι πιθανόν να έχουν καταγραφεί τα όσα έγιναν τα ξημερώματα, με τον 40χρονο Χρυσοβαλάντη Αλεξανδρή (αριστερά στη φωτογραφία) να πέφτει νεκρός μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από τον 28χρονο Τέντη Μήτσο (δεξιά στη φωτογραφία).

Όπως είπε κυνικά στους αστυνομικούς, «τον σκότωσα γιατί πείραξε την κοπέλα μου», ενώ δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν αυτοί του πέρασαν τις χειροπέδες. Ο δράστης προσεβλήθη από κάτι που το θύμα είπε ή έκανε στη σύντροφό του.

Ο 40χρονος κάτοικος Λιθίου και πατέρας δύο παιδιών (15 και 17 ετών) δέχτηκε από τον 28χρονο θανάσιμο χτύπημα στο στήθος με μαχαίρι, λάμας περίπου 20 εκατοστών, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Εκτός από τις κάμερες, η αστυνομία εξετάζει και την κατάθεση του ενός και μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα, ενός νεαρού ομογενή από την Αμερική που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλο το σοκ που υπέστη από αυτό που είδε, που λιποθύμησε όταν είδε την εξέλιξη του καυγά.

Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, ενώ θα γίνει τοξικολογικός έλεγχος σε θύμα και δράστη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μηταράκης: «Κάποιος υπέδειξε την πλατεία Βικτωρίας στους συγκεντρωμένους πρόσφυγες»

evosmos

Κορωνοϊός: Ενδονοσοκομειακές εστίες, γάμοι και πάρτι δημιουργούν ντόμινο μολύνσεων

evosmos

Θρήνος για τον πατέρα δύο παιδιών που «έσβησε» τα ξημερώματα στην άσφαλτο

evosmos

Leave a Comment